PITTA NEW YORK HAMME

PITTA NEW YORK HAMME Pitta New York

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 33 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pitta New York Hamme. Meer weten? Ontdek meer

8 aug 2022 om 20:22 Alles was in orde en de bezorger was heel vriendelijk.
8 aug 2022 om 19:01 Besteld om 16u45, zou geleverd worden op 17u30. Om 18u gebeld en toen zei de man aan de telefoon dat de bezorger zeker vertrokken was om 17u20, hij was dus al 40min onderweg. Uiteindelijk is ons eten pas geleverd om 18u40, koud en niet compleet.
7 aug 2022 om 18:44 Door de stomme app stond er een verkeerd adres de man van de levering was top ook al stond elders
5 aug 2022 om 20:18 Lekker zoals meestal . alleen de frietjes bij de franse hamburger waren niet echt lekker , hard droog en smaakten deze keer echt niet lekker .
5 aug 2022 om 20:11 We hebben 2 grootte schootols besteld en bedaard maar we hebben 2 kleintjes gekregen en we hebben 2 fanta’s besteld maar hebben 1 cola gekregen
4 aug 2022 om 20:25 Kip hawai besteld kip was heel hard 40min wachten op bestelling
1 aug 2022 om 21:55 Chauffeur ging nog 6.80€ brengen omdat meneer niet genoeg wisselgeld had ( terwijl er aangegeven was dat ik met 50€ ging betalen ( 20€ heb ik bij levering gekregen ) de overige 6.80€ NIET . Ze zijn niet eerlijk laatste keer besteld hier !!!
22 jul 2022 om 18:40 Eten was koud , meer dan een half uur werd er aangegeven dat de levering alle momenten ging aankomen , reële afstand is 8 min !
18 jul 2022 om 22:23 Onze bestelling: -Medium pizza salami Wat we kregen was verbrand pizzadeeg met ongelofelijk veel kaas. De salami stukjes waren helaas gesneuveld. - kapsalon Ui te dik gesneden Frietjes zijn precies in water gebakken. Dikke afrader!
17 jul 2022 om 20:53 Gevraagd voor geen groenten waren groenten bij nog moeten bellen want ze hadden ons bestelling nog niet eens bekeken geen goede service blikjes gekregen ter compensatie
10 jul 2022 om 18:59 Te laat maar wél lekker eten
5 jul 2022 om 0:13 Zoals altijd. Snelle afhaling en goed gegeten. Nog geen problemen gekend bij afhaling